Sport

Miriuță: "Nu am venit la CFR să dau teste. Trebuie o reconstrucție la echipă"

Vasile Miriuță nu a bifat nicio victorie la cârma CFR-ului, dar tehnicianul nu se teme că ar putea fi demis.

Eșecul suferit în fața Stelei l-a scos din minți pe Miriuță. Băimăreanul și-a criticat dur jucătorii la finalul meciului. Chanturia și Ammari au fost primii vizați de antrenorul feroviarilor. "Am făcut o primă repriză bună, cu toate că Steaua a avut o posesie mai bună. În actul secund, ei au câștigat jocul la mijlocul terenului, iar schimbările pe care le-am făcut nu au adus un plus în jocul nostru. Așteptam mai multe de la Chanturia și Ammari. Regret foarte mult că l-am scos pe Negruț de pe teren. La meciul următor, veți vedea mai mulți tineri în echipă. Ammari va suporta consecințele pentru că a fost eliminat", a susținut Miriuță.

"Nu am ajutat Steaua, am jucat pentru noi"

"Dacă nu făceam acea greșeală se termina 0-0. Am pierdut meciul pe o greșeală pe care nu ai cum să o faci. Noi am jucat pentru noi, nu am ajutat Steaua. Ne-am dorit să scoatem un rezultat bun. Păcat că am pierdut, puteam să obținem măcar un egal", a afirmat Miriuță, care a comentat și posibila sa plecare de la echipă în condițiile în care nu a reușit să obțină nicio victorie în acest an.


"E foarte greu să ne gândim la cupele europene. Trebuie să se facă o reconstrucție în jurul lui Felgueiras, Cadu, Camora, Monroy, jucători care au ajutat CFR-ul.  Vreau fotbaliști cu burta goală, ambițioși. Eu nu am venit să dau teste aici. Teste a dat fiica mea la şcoală. Eu am venit să fac performanţă, putem face o echipă foarte frumoasă dacă sunt lăsat", a subliniat tehnicianul feroviarilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter