Sport

VEZI pe ce canale se vor vedea meciurile din Liga 1 în următorii 5 ani

Liga 1 a fost achiziționată de Sky Broadcast Limited pentru următorii 5 ani. Firma malteză va cumpăra şi posturile deținute de Arpad Paszkany, Look TV şi Transilvania Look.

Astfel, meciurile din primul eșalon ar urma să se vadă pe aceste două canale.

"Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dânşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei. România are noroc, compania respectivă are ca ţintă Rusia. Ei vor să se extindă spre Europa de Est,  voiau prima dată Ucraina, unde sunt câteva echipe cu bugete foarte mari. Au renunţat la Ucraina din cauza problemelor de acolo. Le-au simţit de toamna trecută. Aşa că s-au orientat către România", a declarat Paszkany la DigiSport.


Gino Iorgulescu a explicat și el situația drepturilor de televizare. ”N-am vândut drepturile de televizare, așa cum s-a scris, am cesionat dreptul de vânzare, ceea ce este altceva. Partenerii noștri și-au asumat responsabilitatea de a vinde drepturile TV către televiziuni cu stricta respectare  a prevederilor legii concurenței”, a declarat șeful LPF pentru evz.ro

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter