Sport

CFR Cluj - Steaua se va juca cu casa închisă!

Fanii au luat cu asalt casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu". Aceștia promit o atmosferă incendiară sâmbătă seara.

Derby-ul dintre CFR Cluj și Steaua a stârnit un interes enorm în rândul fanilor. Iubitorii sportului rege nu vor să rateze sub nicio formă duelul de sâmbătă seara. Sute de fani s-au trezit azi cu noaptea în cap și au luat cu asalt casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” pentru a intra în posesia tichetelor disponibile.

Au venit fani din tot Ardealul

Nu doar clujenii s-au îmbulzit la casele de bilete. Simpatizanții Stelei din Ardeal au ținut și ei morțiș să-și achiziționeze tichete pentru a-și susține favoriții în meciul din Gruia. La ultimele partide directe, fondul sonor a fost acoperit de spectatorii trupei „militare”. „Am venit special din Bistrița ca să-mi cumpăr bilet. Voi ține cu Steaua, sigur bate pe CFR. Abia aștept partida”, a declarat un fan al campioanei României. „Sunt stelist de mic. Niciun meci nu l-am ratat când au jucat la Cluj. Sper să câștigăm sâmbătă seara”, a adăugat un alt susținător al roș-albaștrilor.


„Bate CFR”

Nici fanii CFR-ului nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia sunt convinși că feroviarii vor bifa prima victorie din acest an. „Știm că CFR nu a câștigat niciun meci în acest an, dar acum presimt că vom bate. Învingem cu 2-0. Haide CFR!”, a transmis Mihai, un fan înfocat al trupei „vișinii”.

Cu inima împărțită

Sunt și persoane care își doresc o remiză între cele două rivale. „Țin cu Steaua de când eram mic, dar fiind clujean, mi-aș dori să se termine meciul la egalitate”, a subliniat Ovidiu. „Cel mai bun să câștige”, a completat un alt fan.


Fanii își pot cumpăra mai multe bilete

Șefii CFR-ului au încercat să blocheze accesul suporterilor steliști, dar s-au răzgândit în ultima clipă. Cupuțin timp înainte să pună în vânzare tichetele, clubul ardelean a anunţat pe site-ul oficial că o persoană își poate achiziționa mai multe tichete, nu doar unul singur cum era stabilit inițial. Conducerea „vișiniilor” a decis ca femeile să aibă acces gratuit în Tribuna I, sectorul 17-20, ținând cont că partida se va disputa în 8 martie.

În aceste condiții, e foarte probabil ca duelul să se dispute cu casa închisă. „Sper să fie tribunele pline. Mi-aș dori să avem noi cei mai mulți fani”, a declarat Vasile Miriuță, tehnicianul clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter