Sport

Dosarul Transferurilor: Copos, MM Stoica, Borcea, Pădureanu, Popescu, Nețoiu și frații Becali, închisoare cu EXECUTARE!

Curtea de Apel Bucureşti a anunțat azi sentința în Dosarul Transferurilor de jucători. Instanța a decis să-i trimită după gratii pe toți cei opt inculpați!

George Copos - 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Mihai Stoica -  3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare


Cristian Borcea - 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare

Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare


Victor Becali - 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare

Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare


Gigi Nețoiu - 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare

Gică Popescu - 3 ani şi o lună de închisoare cu executare


Ioan Becali, George Copos şi Jean Pădureanu vor beneficia de o reducere a pedepsei, deoarece au depăşit vârstă de 60 de ani. Toţi cei condamnaţi sunt obligaţi ca în termen de 24 de ore să se prezinte la secţia de Poliţie de care aparţin.

Popescu nu va mai putea candida la șefia FRF

Condamnat la 3 ani și o lună de închisoare cu executare, Gică Popescu și-a luat astfel adio de la președinția Federației Române de Fotbal. Conform art. 37, alineatul 3 din Statutul FRF, fostul internațional nu mai are voie să candideze din moment ce nu se va afla în libertate. „Articolul 37 prevede foarte clar: nu mai poate candida sub nico formă, atât din punct de vedere fizic, pentru că va fi privat de libertate, dar și din punct de vedere juridic, statutul FRF nu permite acest lucru", a explicat avocatul Cătălin Ciubotă, la DigiSport.


Pentru șefia FRF vor candida: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian, Răzvan Burleanu, Sorin Răducanu și Marcel Pușcaș. Alegerile vor avea loc pe miercuri, 5 martie.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter