Sport

Anunț șoc făcut de jurnaliștii germani: Schumi nu poate fi scos din comă!

Medicii de la spitalul din Grenoble se luptă pentru viața lui Michael Schumacher, cel care a suferit, în 29 decembrie 2013, un grav accident în timp ce schia în stațiunea Meribel (Franța).

Anunț înspăimântător făcut de jurnaliștii germani. Săptămânalul Focus susține că medicii francezi au suspendat procedurile de scoatere din starea de comă artificială în care se află Michael Schumacher, din cauza unor complicații apărute în ultimele zile. „Au existat complicații. Care au fost și când va continua procesul de trezire, nu se știe”, notează ziariștii germani.

Nu răspunde la testele medicale

În urmă cu o lună, medicii spitalului din Grenoble au început să-i reducă lui Schumacher doza de sedative pentru a-l scoate din coma indusă. Cu toate acestea, nu s-au înregistrat schimbări majore în evoluţia stării sale de sănătate. Potrivit experţilor, această stare vegetativă a multiplului campion de Formula 1 mai poate dura săptămâni sau poate chiar luni de zile!


Vizitat de Massa

Felipe Massa l-a vizitat, în urmă cu o săptămână, pe Schumacher la spitalul din Grenoble între sesiunile de antrenamente de la Jerez și Bahrain pentru noul sezon din Formula 1. „L-am văzut, am vorbit cu el, i-am zis tot ce am făcut la Jerez, despre mașina mea, noua echipă și tot ce se întâmplă. I-am zis să se trezească de mai multe ori. Sunt optimist. Trebuie să credem! E un om puternic, un om minunat și sper din suflet că se va trezi și se va bucura de viață din nou”, a povestit Massa, fost coleg cu Schumacher la Ferrari.

„Și-a mișcat buzele, arată bine”

În timpul vizitei, Schumacher și-a mișcat gura. „Dormea când l-am văzut. Arăta normal și a avut și câteva reacții, și-a mișcat gura... Sunt încrezător după ce l-am văzut, dar nu am experiență, nu pot să spun nimic despre asta. Nu sunt doctor. Dar când l-am văzut mi s-a părut că arată bine”, a mărturisit brazilianul Massa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter