Sport

9 din 9! „U" Mobitelco, neînvinsă în campionat pe teren propriu

„U” BT Mobiteloco este de neoprit în campionat. Formația clujeană a bifat al nouălea succes consecutiv pe teren propriu, în fața celor de la SCM U Craiova, scor 96-86 (17-23, 30-19, 29-22, 20-22).

„Studenții” au reușit o nouă victorie de răsunet în fața propriilor spectatori. De această dată, victima jucătorilor pregătiți de Dorin Pintea a fost SCM U Craiova. Clujenii au avut parte însă de un început de meci ezitant, speculat de trupa oaspete, care și-a adjudecat primul sfert la 6 puncte diferență. Universitarii au înclinat însă balanța în favoarea lor înainte de pauza mare. „Alb-negrii” au intrat la cabine cu 5 puncte avans, ecart care a crescut după ieșirea de la vestiare. Craiovenii au încercat să revină în meci în ultimele zece minute, dar era deja prea târziu.

Hargrove, la înălțime

Cel mai bun om al gazdelor a fost Darius Hargrove, autor a 24 de puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție. „Am jucat cu o echipă bună, dar am arătat că și noi suntem o formație puternică. Chiar dacă am căzut în prima repriză, am revenit și am evoluat toți ca unul. Mă bucur că mi-am intrat în ritm. Îmi place când jucăm cu echipe tari, nu cu cele slabe, pentru că în partidele tari scoatem ce avem mai bun în noi”, a declarat Darius Hargrove.


„Sunt și mai fericit parcă decât după meciul cu Sibiul, pentru că am jucat mult mai bine. Am avut în față o echipă care a opus rezistență pe tot parcursul meciului, chiar au condus o bună perioadă de timp. A fost un meci echilibrat și disputat, pe care am reușit să îl câștigăm. Au avut o zi de excepție la trei puncte, peste 50% procentaj, dar printr-o agresivitate mai bună a noastră în apărare am reușit să contracarăm aruncările lor. Ne dorim să păstrăm obiceiul de a nu pierde acasă. Doresc să remarc evoluția foarte bună și recuperările în atac pe care le-am avut cu Craiova!”, a adăugat Dorin Pintea.

Marcatori: 

„U” BT Mobitelco: Hargrove 24p (3 rec., 4 p.d., 1 int.), Kuburovic 15p (6 rec., 3 p.d., 3 int.), Baciu 13p (3 rec., 3 capace), Silvășan 13p (3X3, 3 rec., 8 p.d., 1 int.), Sparks 11p (4 rec., 2 p.d., , 2 int., 1 capac), Cuic 10p (9 rec., 1 p.d., 2 int.) și Lalovic 10p (2X3, 3 rec., 1 int.).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter