Sport

Cluj contra Cluj! Tivadar și Carmen Amariei, duel cu echipa lor de suflet

„U” Jolidon se va duela mâine cu SCM Craiova, echipă pregătită de clujeanca Amariei. La gruparea olteană evoluează și fostele jucătoare a trupei de pe malul Someșului, Mihaela Tivadar și Nicoleta Dincă.

„U” Jolidon a fost spulberată de Corona Brașov în runda precedentă, scor 35-26. Formația clujeană speră să-și ia revanșa în jocul cu SCM Craiova, echipă care nu își mai permite însă pași greșiți în campionat pentru a nu rata prezența în play-off. „Venim după un eșec usturător, dar diferența de scor nu reflectă realitatea din teren. Am jucat foarte bine timp de 47 de minute, dar pe final am clacat. Brașovul a avut o bancă lungă, s-a văzut prospețimea din teren. Craiova e o echipă puternică, practică un handbal de calitate, modern, în viteză. Se vede mâna lui Amariei”, a declarat Horațiu Pașca pentru Monitorul de Cluj.

„Își vor vinde scump pielea”

Înaintea jocului direct, „U” ocupă locul 5, cu 24 de puncte, în timp ce Craiova se situează pe poziția a noua, cu 15 puncte. „Au avut jocuri bune, sunt convins că își vor vinde scump pielea. O înfrângere la Cluj i-ar scoate din lupta pentru play-off. E o echipă periculoasă, dar noi jucăm acasă și vom face tot posibilul să câștigăm. Și nouă ne trebuie o victorie pentru a ne menține în coasta echipelor din vârful clasamentului. Suntem pregătiți să facem un meci mare”, a anunțat tehnicianul universitarelor.


Tivadar, spionul craiovencelor

La echipa olteană evoluează și fostele jucătoare ale Universității, Nicoleta Dincă și Mihaela Tivadar. Cele două au plecat de la Cluj fiind nemulțumite că nu li s-au plătit salariile la timp. „Va fi ciudat să joace ca adversare, dar handbalul e un sport profesionist, lucrurile se schimbă peste noapte. Sunt sigur că Mihaela va oferi informații utile Craiovei, dar încercăm să le facem o surpriză. Dacă fanii i-au scandat numele Mihaelei la meciul cu Zalău, atunci lui Senocico și Chintoan trebuie să le ridicăm o statuie. Sunt două jucătoare extraordinare, își dau sufletul pe teren”, a punctat Pașca.

Ultima repetiție

Pentru „U” Jolidon jocul cu Craiova va fi ultima repetiție înaintea duelului din optimile Cupei EHF, contra turcoaicelor de la Cankaya Spor. „O să ne concentrăm toată atenția pe Cupa EHF după meciul cu Craiova, care va fi unul extrem de dificil”, a conchis Pașca. Manșa tur e programată duminică, în Turcia, de la ora 17.00, iar returul se va disputa la Cluj, în 9 februarie, de la ora 18.00.


Partida „U" Jolidon - SCM Craiova va avea loc mâine de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian".

Ultimele Stiri
abonare newsletter