Sport

Unirea Jucu, pe harta performanței

Proaspăt promovată în liga a treia, Unirea Jucu speră ca în următorii doi ani să activeze în eșalonul secund.

Unirea Jucu a renăscut odată cu venirea lui Daniel Sima. Antrenorul clujean a format un lot puternic, alcătuit din foști jucători de la CFR și „U” Cluj, cu care speră să promoveze în liga secundă în următorii doi ani. Obiectivul în acest sezon e menținerea în eșalonul al treilea. „Încercăm să construim o echipă de tineret puternică. Am selecționat deja 20 de jucători de perspectivă, din județ. Obiectivul pentru acest an e rămânerea în liga a treia, dar ne-am bucura enorm de mult dacă am reuși să prindem play-off-ul”, a dezvăluit fostul antrenor al juniorilor de la „U”.  

Amicale de lux

Unirea a început noul an cu dreptul. Jucătorii clujeni au câștigat cu 4-2 amicalul cu Olimpia Satu Mare, echipă care țintește promovarea în Liga I. Fotbaliștii din Jucu vor susține și mâine un joc de verificare în compania divizionarei ASA Târgu Mureș, partidă care va începe la ora 15.00. Trupa lui Sima mai are programat un meci amical cu Gloria Bistrița, confruntare care va avea loc duminică, de la ora 14.00. „Sunt mulțumit de jucătorii pe care îi am la dispoziție, răspund foarte bine la cerințele mele. E o atmosferă bună la lot, se dorește performanță, de aceea am și venit aici. Clubul arată bine, conducerea are o gândire pozitivă. Există un respect față de jucători, suntem cu banii la zi”, a explicat Sima.


Vor avea stadion de 4.000 de locuri

Jucătorii Uniri au toate motivele să dea totul pe teren pentru a reuși promovarea în liga secundă. Fotbaliștii pregătiți de Daniel Sima vor avea la dispoziție un stadion modern începând din 2015. Noua arenă va avea o capacitate de 4.000 de locuri, dintre care 1.000 vor fi acoperite. Stadionul va avea nocturnă, sonorizare, cabine studio pentru cameramani şi tabelă electronică. Lângă teren vor fi amenajate şi 60 de locuri de parcare pentru autoturisme şi trei locuri pentru autocare. În zonă vor exista și zone pentru odihnă, dotate cu mese şi bănci. Suprafaţa întregului complex este de 267 de hectare. „Stadionul e terminat în proporție de 50%. Terenul e făcut, la fel ca și partea de structură. Cred că în 2015 vom putea să jucăm pe noua arenă. Ne-am dori foarte mult ca la inaugurare să fim deja în liga secundă. Acesta e planul nostru de viitor. Trebuie să ne ridicăm pe măsura investiției”, a precizat Sima, cunoscut ca fiind un antrenor exigent.

„Îmi place disciplina, fără această calitate nu poți să faci performanță. Sunt un antrenor exigent, cer multe de la jucători, dar e spre binele lor. Fiecare trebuie să știe ce rol are la echipă, să muncească foarte mult, doar așa poți să-ți atingi obiectivele”, a susținut Sima.


Unirea Jucu ocupă locul 8 în Liga a 3-a, seria C5, cu 17 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter