Sport

„Studentele", surclasate de Corona Brașov!

„U” Jolidon a pierdut categoric pe terenul Coronei Brașov, scor 26-35 (14-16).

Înfrângere amară pentru elevele lui Horațiu Pașca. „Studentele” nu au avut nicio șansă în fața Coronei Brașov, una dintre principalele favorite la câștigarea campionatului. Deși au avut o primă repriză foarte bună, clujencele au fost de nerecunoscut în actul secund. Universitarele au luat piciorul de pe accelerație și au permis gazdelor să conducă ostilitățile pe teren. Cu o Denisa Dedu în zi de grație, Corona s-a dezlănțuit pe final de meci, câștigând la o diferență de 9 goluri. „Din păcate, am rezistat doar 47 de minute în fața Coronei. Cred că diferența de scor e prea mare la cum s-a jucat, însă victoria Brașovului e una meritată”, a declarat Horațiu Pașca, tehnicianul „alb-negrelor”. 

În urma acestui rezultat, „U” Jolidon a coborât pe poziția a cincea, cu 24 de puncte. Lider se menţine HCM Baia Mare, care a trecut fără probleme de CSM Ploiești, scor 33-17.


Urmează dubla de foc cu Cankaya

Jucătoarele lui Horațiu Pașca nu au însă timp de lamentări. Pentru universitare urmează dubla de foc contra turcoaicelor de la Cankaya Ankara, din optimile Cupei EHF. Manșa tur va avea loc, duminică, 2 februarie, de la ora 17.00, în Turcia. Meciul va fi arbitrat de polonezele Malgorzata Gutowska și Urszula Lesiak, delegat al Federației Europene de Handbal fiind bulgarul Geordi Yordanov. Returul se va disputa la Cluj, în 9 februarie, de la ora 18.00. Această manșă va fi condusă de cuplul elen Konstantinos Katsikis - Michalis Michailidis, în timp ce reprezentant al EHF va fi cipriotul Sotiris Constantinou. Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Tivadar a mers în Oltenia

Pentru jocul cu Cankaya, Pașca nu se va putea baza pe Mihaela Tivadar, care și-a reziliat contractul cu gruparea ardeleană la care a evoluat timp de trei ani și jumătate. Handbalista de 31 de ani a semnat până în vară cu SCM Craiova, echipă la care a fost dorită de către Carmen Amariei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter