Sport

Tenis: Perechea Horia Tecău și Sania Mirza, în finala probei de dublu mixt la Australian Open

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și jucătoarea indiană Sania Mirza s-a calificat, vineri, la Melbourne, în finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, în urma victoriei cu 2-6, 6-3, 10-2 în semifinala cu australienii Matthew Ebden/Jarmila Gajdosova.

Tecău și Mirza, favoriții nr. 6 ai probei, și-au asigurat un cec de 67.750 dolari australieni, iar în ultimul act vor înfrunta câștigătorii semifinalei Jie Zheng (China)/Scott Lipsky (SUA) — Kristina Mladenovic (Franța)/Daniel Nestor (Canada). Finala va avea loc duminică 26 ianuariem informează Agrepres.

Tecău are în palmares un titlu la dublu mixt la Australian Open, în 2012, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. Mirza are două titluri la dublu mixt, în 2009 la Australian Open și în 2012 la Roland Garros, în ambele dăți alături de compatriotul său Mahesh Bhupathi. Horia Tecău a mai făcut pereche cu Sania Mirza la două turnee de Mare Șlem, anul trecut, pierzând în primul tur la US Open, după ce ajunseseră până în sferturi la Wimbledon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter