Sport

Neplătiți de patru luni, CFR-iștii amenință cu greva!

Jucătorii CFR-ului amenință că nu vor merge în al doilea stagiu de pregătire dacă nu își vor primi salariile restante.

CFR a avut cel mai slab tur de campionat din istorie. Feroviarii se clasează abia pe locul șapte în clasament, cu 28 de puncte adunate în 19 partide. Evoluația „vișiniilor” i-a enervat la culme pe șefii din Gruia. Arpad Paszkany a decis să-și pedepsească drastic jucătorii. Finanțatorul le-a blocat conturile și a amenințat că nu vor vedea niciun leu până nu își vor schimba atitudinea.

Elevii lui Vasile Miriuță nu sunt însă de acord cu metoda adoptată de către conducerea clujeană. Ardelenii amenință că nu se vor prezenta în al doilea stagiu de pregătire dacă nu își vor primi măcar o parte dintre salariile restante, anunță prosport.ro. Feroviarii nu au mai încasat niciun leu din luna septembrie!  Oficialii echipei asigură însă că vor rezolva problemele financiare cât de repede posibil. Dacă nu vor achita datoriile până în 31 martie, CFR riscă să nu primească licența!


Felgueiras, reacție nervoasă

Nu e prima dată când șefii clujeni recurg la astfel de pedepse. Paszkany a întârziat plata salariilor și în sezonul trecut, măsură contestată vehement de majoritatea fotbaliștilor.

„Paszkany plătește chiria! Plătește salariul!”, a fost reacția nervoasă a lui Mario Felgueiras, după meciul retur câștigat în fața Astrei (2-0), în semifinalele Cupei României. Nemulțumit că nu și-a văzut banii de mai multe luni, goalkeeper-ul și-a revărsat nervii pe tunelul ce duce spre vestiare. Lusitanul a lovit cu pumnii tot ce a întâlnit în cale și a înjurat conducerea „vișinie”. Fapta sa nu a fost trecută însă cu vederea de către oficiali. Felgueiras a fost amendat cu 3.000 de euro!

Ultimele Stiri
abonare newsletter