Sport

Ioan Andone: „Nu voi candida la FRF”

Ioan Andone nu este interesat de scaunul de președinte al Federației Române de Fotbal. Fostul tehnician al CFR-ului a anunțat că nu va candida la alegerile din 5 martie.

„Decizia am luat-o în cursul acestei săptămâni, m-am consultat şi cu familia, cu diferiţi oameni. Sunt antrenor. Nu voi candida, asta este clar. Din mai multe motive. Sută la sută nu voi candida. Voi rămâne să antrenez. Nu vreau ca peste 3-4 ani să nu reuşesc la federaţie şi să mă apuc iar de antrenorat. Tot ce am realizat ca jucător... Nu am fost talentat, am fost un tip care a muncit zi de zi, oră de oră, secundă de secundă. Aşa am fost şi ca antrenor. Nu am fost un geniu. Echipele pe care le-am antrenat au fost serioase, care au muncit. Înveţi mai multe din înfrângeri decât din meciuri câştigate. Voi păstra aceeaşi linie, voi rămâne antrenor”, a declarat Andone la Dolce Sport.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum Vasile Avram (fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor), Răzvan Burleanu (preşedintele FR de Minifotbal), Marcel Puşcaş (fost fotbalist) şi Gheorghe Popescu (fost internaţional).


În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter