Sport

BUTE, prima VICTORIE în faţa lui PASCAL

Pugiliştii Lucian Bute şi Jean Pascal au trecut cântarul oficial care a avut loc înaintea partidei programată la Montreal, cei doi încadrându-se în limintele categoriei.

Lucian Bute şi Jean Pascal Lucian Bute şi Jean Pascal

Lucian Bute a cântărit 78,8 kilograme în timp ce advesarul său a avut 79,38 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei, scrie realitatea.net.

Pugilistul Lucian Bute va boxa, duminică dimineaţa, la Montreal, contra lui Jean Pascal.


Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal (28-2-1, 17 KO) la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat. Cei doi vor boxa în cadrul unei gale ce va avea loc la Montreal.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.


Jean Pascal a avut o aparitie socanta la cantarul oficial dinaintea meciului cu Lucian Bute. Pugilistul din Haiti a trecut cu mari emotii de proba cantarului, in timp ce Lucian nu a avut nicio problema.

Adversarul lui Bute si-a pus un leucoplast la gura in momentul in care a aparut in fata sportivului din Pechea, aluzie la declaratiile pe care Lucian le-a facut cu putin timp in urma. "Ii voi inchide gura", ameninta romanul.

In ceea ce priveste proba cantarului, Lucian Bute a avut 78,7 kilograme, limita maxima fiind 79,38 kg.

In momentul in care Pascal s-a urcat pe cantar, haitianul a fost nevoit sa-si dea jos si caciula pentru a se mentine in categorie. Pascal a avut 79,38 kg!

Conform procedurilor, Pascal ar fi avut un termen de doua ore sa slabeasca daca ar fi avut o greutate peste limita maxima. Apoi, daca ar fi ramas cu un surplus, Pascal ajungea la mana lui Bute, care decidea daca se bate cu el sau nu.

Jean Pascal a fost huiduit copios la cantarul oficial de fanii numerosi pe care Bute i-a avut in sala.

BUTE-PASCAL, meciul anului, se va disputa la Bell Centre din Montreal, duminica dimineata, de la ora 6:15.

Ultimele Stiri
abonare newsletter