Sport

Planuri mărețe pentru rugbiștii de la "U" în sezonul 2014

Echipa de rugby a Universității Cluj a început pregătirea în vederea sezonului competițional din 2014.

La reunirea lotului au fost prezenți și cei trei sportivi achiziționați în această iarnă, Florin Nistor, Nicu Manolachi și Ionuț Simion.  Sportivii pregătiți de Bogdan Cantor au efectuat prima ședință de reacomodare la efort, după o ședință tehnică și după ce au trecut de proba cântarului.

„Le-am spus băieților ce aștept de la ei. În primul rând vreau să creez o echipă omogenă, cu mentalitate de profesioniști și minimum cinci jucători care să facă pasul spre echipa națională a României. Este un an special pentru echipa de rugby «U»' Cluj, împlinim 65 de ani de la înființare și vrem să facem un sezon bun. Este foarte important să avem o pregătire foarte bună, să evităm accidentările și să facem meciuri frumoase care să ofere suporterilor și nouă rezultatele pe care ni le dorim”, a declarat Bogdan Cantor, care a recunoscut că echipa s-ar putea întări cu încă cel puțin doi jucători.


În sezonul 2014, Bogdan Cantor va fi ajutat în pregătirea echipei de Ioan Teodorescu, pentru linia de trei sferturi, și de căpitanul echipei, Cristian Podea, care va fi secund și va coordona mijlocașii la grămadă.

Până la începutul lunii martie echipa va efectua pregătirea centralizată la Cluj-Napoca, iar în perioada 6-14 martie „U” va pleca într-un stagiu de pregătire, la București, unde va susține trei partide test în compania echipelor din SuperLiga Națională.

Ultimele Stiri
abonare newsletter