Sport

Chivu ar putea reveni pe gazon la sfârșitul lui februarie

Cristian Chivu, fotbalistul român al echipei italiene Inter Milano, ar putea reveni pe gazon la sfârșitul lui februarie, a dezvăluit impresarul fundașului, Victor Becali, conform portalului fcinternews.it.

Chivu "muncește pentru a reveni după accidentarea urâtă pe care a avut-o", a declarat Becali. Întrebat când ar putea avea loc revenirea jucătorului, impresarul a răspuns: "poate la sfârșitul lui februarie".

Fundașul, în vârstă de 33 ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale la unul dintre degetele piciorului drept, într-o clinică din SUA, în luna august.


Contractul lui Chivu cu Inter expiră în luna iunie, iar Becali a spus că este prematur să se vorbească de prelungirea înțelegerii cu formația lombardă. "Nu ne gândim acum; Chivu trebuie doar să se recupereze, apoi vom vedea", scrie Agerpres.

Impresarul a comentat și situația lui Denis Alibec, care a semnat cu Astra Giurgiu. Atacantul nu mai este acum jucătorul lui Inter, club care în prima jumătate a sezonului îl împrumutase la altă echipă din Serie A, Bologna.


"E o veste bună. Astra e o echipă mare, cu un președinte bogat și ambițios. Joacă în cupele europene și e cel mai bun lucru pe care Denis și-l putea dori. La 23 de ani are tot viitorul înainte și cred că aici, în România, va juca mai mult decât în Italia".

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter