monitorulcj.ro Menu
Sport

Chivu ar putea reveni pe gazon la sfârșitul lui februarie

Cristian Chivu

Cristian Chivu, fotbalistul român al echipei italiene Inter Milano, ar putea reveni pe gazon la sfârșitul lui februarie, a dezvăluit impresarul fundașului, Victor Becali, conform portalului fcinternews.it.

Chivu "muncește pentru a reveni după accidentarea urâtă pe care a avut-o", a declarat Becali. Întrebat când ar putea avea loc revenirea jucătorului, impresarul a răspuns: "poate la sfârșitul lui februarie".

Fundașul, în vârstă de 33 ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale la unul dintre degetele piciorului drept, într-o clinică din SUA, în luna august.


Contractul lui Chivu cu Inter expiră în luna iunie, iar Becali a spus că este prematur să se vorbească de prelungirea înțelegerii cu formația lombardă. "Nu ne gândim acum; Chivu trebuie doar să se recupereze, apoi vom vedea", scrie Agerpres.

Impresarul a comentat și situația lui Denis Alibec, care a semnat cu Astra Giurgiu. Atacantul nu mai este acum jucătorul lui Inter, club care în prima jumătate a sezonului îl împrumutase la altă echipă din Serie A, Bologna.


"E o veste bună. Astra e o echipă mare, cu un președinte bogat și ambițios. Joacă în cupele europene și e cel mai bun lucru pe care Denis și-l putea dori. La 23 de ani are tot viitorul înainte și cred că aici, în România, va juca mai mult decât în Italia".