Sport

U Cluj s-ar putea întări cu Alin Stoica

Echipa de fotbal Universitatea Cluj s-ar putea întări cu mijlocaşul Alin Stoica, a anunţat vineri administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, care a mai spus că gruparea ardeleană aşteaptă un răspuns de la alţi foşti internaţionali români, Maximilian Nicu şi Cătălin Munteanu.

Habib Balde, Emil Rilke şi Iulian Dedu au fost anunţaţi că pot să înceapă căutările pentru colaborarea cu alte echipe.

'Balde, Dedu şi Rilke se vor antrena separat şi sperăm să-şi găsească echipe cât mai repede. La data plecării în Turcia vrem ca lotul să fie complet, mai sunt discuţii cu câţiva jucători pe anumite posturi unde mai avem nevoie. Cu Alin Stoica am discutat, el vrea să se antreneze cu noi, noi suntem de acord şi îl aşteptăm să vină', a declarat Vlad Munteanu, citat de Agerpres.

Conducerea U Cluj aşteaptă răspunsurile mijlocaşilor Maximilian Nicu şi Cătălin Munteanu, care ar trebui să se pronunţe zilele următoare.

La echipă au fost aduşi fundaşul austriac Ronald Gercaliu şi atacantul Karim Boutadjine, care au semnat joi contractele. În afară de cei doi, mai este aşteptat la Cluj cel puţin un jucător până la plecarea echipei în cantonamentul din Turcia, programată pe 17 ianuarie.

La primul antrenament al echipei după vacanţa de iarnă au participat 18 jucători.

'În Turcia vreau să mă bazez pe 22 de jucători şi trei trei portari. Noi avem nevoie de întăriri în special din punct de vedere cantitativ. Dacă au plecat cei trei, ar trebui să vină alţi trei în locul lor', a spus antrenorul Mihai Teja.

La Antalya, jucătorii lui U Cluj au pregătite cinci meciuri amicale.

Etichete: u cluj alin stoica
Ultimele Stiri
abonare newsletter