Sport

Steaua, amendată cu 7.500 de lei după jocul de miercuri cu Astra

Clubul Steaua București a fost amendat cu 7.500 de lei după incidentele care au avut loc la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, din etapa a 19-a a Ligii I, câștigat cu 3-1 de echipa bucureșteană, a anunțat site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Jucătorii Mihai Pintilii, de la Steaua, și William De Amorim, de la Astra, eliminați în finalul acestei partide, au primit câte o etapă de suspendare și o amendă de 740 de lei.

Aceeași sancțiune a primit-o Goncalo Brandao, fotbalistul lui CFR Cluj, eliminat în partida cu ACS Poli Timișoara.


De asemenea, clubul FC Vaslui a fost sancționat cu un avertisment după incidentele de la meciul cu Dinamo București.

În urma incidentelor de la jocul cu Pandurii Tg. Jiu, clubul Petrolul Ploiești a primit un '"ultim avertisment', cu mențiunea de a efectua diligențele necesare pentru a evita pe viitor incidente asemănătoare produse de propriii suporteri", a indicat LPF.


Totodată, gruparea Universitatea Cluj a fost sancționată, după incidentele de la jocul cu Oțelul Galați, cu o amendă de 30.000 de lei și cu interzicerea accesului spectatorilor în zona Peluzei gazdă și la Tribuna a II-a pe stadionul Cluj Arena, pentru o etapă. "Măsura se va aplica în mod similar și în cazul în care clubul FC U Cluj va organiza meciuri în calitate de club gazdă pe alte stadioane", a precizat LPF.

Ultimele Stiri
abonare newsletter