monitorulcj.ro Menu
Sport

Steaua, amendată cu 7.500 de lei după jocul de miercuri cu Astra

Clubul Steaua București a fost amendat cu 7.500 de lei după incidentele care au avut loc la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, din etapa a 19-a a Ligii I, câștigat cu 3-1 de echipa bucureșteană, a anunțat site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Steaua, amendată cu 7.500 de lei după jocul de miercuri cu Astra

Jucătorii Mihai Pintilii, de la Steaua, și William De Amorim, de la Astra, eliminați în finalul acestei partide, au primit câte o etapă de suspendare și o amendă de 740 de lei.

Aceeași sancțiune a primit-o Goncalo Brandao, fotbalistul lui CFR Cluj, eliminat în partida cu ACS Poli Timișoara.


De asemenea, clubul FC Vaslui a fost sancționat cu un avertisment după incidentele de la meciul cu Dinamo București.

În urma incidentelor de la jocul cu Pandurii Tg. Jiu, clubul Petrolul Ploiești a primit un '"ultim avertisment', cu mențiunea de a efectua diligențele necesare pentru a evita pe viitor incidente asemănătoare produse de propriii suporteri", a indicat LPF.


Totodată, gruparea Universitatea Cluj a fost sancționată, după incidentele de la jocul cu Oțelul Galați, cu o amendă de 30.000 de lei și cu interzicerea accesului spectatorilor în zona Peluzei gazdă și la Tribuna a II-a pe stadionul Cluj Arena, pentru o etapă. "Măsura se va aplica în mod similar și în cazul în care clubul FC U Cluj va organiza meciuri în calitate de club gazdă pe alte stadioane", a precizat LPF.