Sport

Denisa Felecan, sportivul anului în Cluj

Halterofila Denisa Felecan a fost desemnată sportivul anului 2013 în judeţul Cluj, de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Sportiva antrenată de Ionuţ Felecan a cucerit un total de 12 medalii în 2013 (8 de aur şi 4 de argint). Cele mai importante au fost cele de la Campionatul European de Juniori U17 din luna septembrie, unde sportiva a devenit dublă campioană europeană la aruncat şi total, cucerind şi o medalie de argint la smuls.

„Pentru noi înseamnă foarte mult acest premiu, ne dă încredere pentru Jocurile Olimpice, unde ne dorim să cucerim o medalie. M-am așteptat să fie desemnată cea mai bună sportivă din Cluj, pentru că a cucerit multe medalii, majoritatea dintre ele fiind de aur. A avut un punctaj superior față de alți sportivi, era normal să fie aleasă. 2013 a fost unul dintre cei mai grei ani , dar și cel mai fluctuos. Ca antrenor, am obținut nu mai puțin de 46 de medalii. Sper ca și 2014 să fie la fle de bun”, a declarat Ionuț Felecan pentru Monitorul de Cluj.


Pe locul II, cu 85 de puncte, s-a clasat Alexandra Pop, judokana de la Universitatea -C.S.M. Cluj. Sportiva pregătită de Geanina Andreica a cucerit medalia de argint la Campionatul Modial de Juniori şi locul V la Campionatul European de Juniori, câştigând şi medalia de bronz la Campionatul Naţional de Tineret.

Locul al III-lea l-a ocupat atleta Bianca Răzor de la C.S.S. Viitorul Cluj, cu 77 de puncte. Atleta a obţinut medalia de argint la Campionatul European de Juniori. Răzor a mai câştigat şi două medalii de aur la Campionatul National de Juniori 200 si 400 m.

Ultimele Stiri
abonare newsletter