Sport

Vlad Munteanu, noul administrator special al „U" Cluj

Fostul dinamovist este, începând de astăzi, noul președinte al clubului universitar. Munteanu îl înlocuiește în funcție pe administratorul special Ioan Mărginean, care îşi dăduse demisia la 30 octombrie.

Vlad Munteanu (foto stânga), în vârstă de 32 de ani, a fost prezentat oficial, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti, la care a participat şi fostul administrator special Ioan Mărginean. „Sunt bucuros că am oportunitatea să lucrez la un club mare, de tradiție. Sper ca Florian Walter să fie din nou alături de «U» Cluj din punct de vedere sportiv. Mă voi implica total pentru ca proiectul meu să fie unul câştigător şi să revitalizăm clubul“, a declarat Munteanu.

Fostul mijlocaș a dezvăluit și care vor fi principalele măsuri pe care le va lua în noul mandat. „Voi avea jucătorii în subordine. Vreau să-i educ ca oameni în primul rând. Calcan și Ursu nu și-au luat BAC-ul anul trecut, dar nu mai permit acest lucru în viitor. În plus, trebuie să avem și o colaborare cu autoritățile, mai ales că „U" Cluj este, în acest moment, un club rănit în orgoliu“, a precizat Munteanu.


Munteanu a evoluat în cariera de jucător la formaţiile FCM Bacău, Dinamo Bucureşti, FCM Câmpina, FC Naţional, Energie Cottbus, VfL Wolfsburg, AJ Auxerre, Arminia Bielefeld, FSV Frankfurt şi Concordia Chiajna.

Clubul clujean este în insolvenţă şi se află în faza aplicării planului de reorganizare care se întinde pe o perioadă de patru ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter