Sport

Victoria cu Mediaș, cadoul perfect pentru Grig de Moș Nicolae

Tehnicianul CFR-ului așteaptă mâine o victorie din partea elevilor săi pe terenul lui Mediaș.

Feroviarii știu care e cadoul perfect pentru Petre Grigoraș de Moș Nicolae. Clujenii vor să-i dăruiască tehnicianului o victorie contra Mediașului, care i-ar menține în cursa pentru cupele europene. „Cred că acum la Mediaş e una dintre puţinele ocazii care ne-au mai rămas să câştigăm partida şi să ne apropiem de podium. O să-i cer lui Moş Niculae o victorie la Mediaş. N-aş mai vrea nimic după aia! Dar nici Moş Nicolae nu poate să-ţi bage în traistă dacă nu-l ajuţi şi tu puţin”, a glumit Grigoraș.

CFR e campioana remizelor în acest sezon. Formația din Gruia a obținut șapte rezultate de egalitate, dintre care cinci încheiate la zero. „În cariera mea, într-un campionat întreg, n-am avut cinci de 0-0. Aş fi fost mai bucuros să fi pierdut două meciuri şi să fi câştigat trei, din cele cinci remize pe care le-am avut”, s-a arătat dezamăgit Grig.


Felgueiras, pe picior de plecare

Trupa feroviară ar putea suferi și mai mult în retur dacă Mario Felgueiras, cel mai bun om am clujenilor, decide să plece într-un campionat mai puternic. Goalkeeper-ul lusitan este curtat de mai multe cluburi din Europa și are șanse mari să fie convocat la naționala Portugaliei pentru CM din Brazilia. „E un profesionist desăvârşit. A apărat foarte bine, ne-a salvat de multe ori din situaţii delicate. Niciun antrenor nu-şi doreşte să piardă jucători importanţi, dar atâta timp cât va avea oportunitatea să plece la un club mare, iar clubul nostru va fi mulţumit de o anumită sumă, n-ai ce să faci. Nu-mi doresc să plece, dar dacă va fi să fie şi vor fi mulţumite şi cluburile, voi fi bucuros într-un fel pentru el. De când a apărut în Liga 1 a fost mereu printre primii trei portari. Personal m-aş bucura foarte mult să fie ales şi să poată participa la un Campionat Mondial. Cred că orice jucător îşi doreşte asta, dar nu depinde numai de el”, a afirmat Grigoraş.

Bastos, dorit înapoi în Gruia

CFR l-ar putea readuce însă la Cluj pe Rafael Bastos, care a anunţat că nu va mai continua la Al-Nassr din cauza restanţelor salariale. „Era un jucător extrem de important pentru CFR, făcea adeseori diferenţa în joc. M-aş bucura foarte mult dacă s-ar întoarce la CFR, dar deocamdată nu cunosc amănunte. N-ar fi o problemă chiar dacă joacă pe postul lui Gabionetta, ne-ar prinde bine doi jucători de asemenea valoare”, a subliniat tehnicianul „vișiniilor”.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter