Sport

Grig pune tunurile pe jucători după remiza de la Brașov! Felgueiras, singurul care a scăpat!

CFR Cluj nu a reușit decât un rezultat de egalitate pe terenul celor de la FC Brașov, scor 0-0. Remiza în fața „stegarilor” l-a înfuriat pe Petre Grigoraș, care și-a criticat dur jucătorii la finalul jocului.

 „Nu am câștigat pentru că nu am meritat. Nu mă consolează cu nimic acest egal. A fost un meci slab, chiar am avut o evoluţie palidă. Sincer, dacă eram în faţa televizorului nu aş fi văzut partida până la final”, a răbufnit Grig, la DolceSport.

Supărările tehnicianului sunt cu atât mai mari cu cât Steaua nu a scos decât un egal în fața Pandurilor, iar CFR a ratat astfel șansa de a se apropia de locurile fruntașe. „Nu știu dacă am gestionat foarte bine această pauză competițională, dar cert este că și dacă veneam după vacanță trebuia să avem o altă atitudine. Am avut o posibilitate enorma să ne apropiem de lider, dar nu am făcut-o. Evoluţia tuturor jucătorilor a fost sub nivelul dorit, n-am reuşit să fim agresivi. Nici măcar nu ne-am creat situaţii de gol, ceea ce este supărător. Doar Felgueiras (foto) s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. El şi şoferul de la autocar, care a condus foarte bine!”, a tunat tehnicianul „vișiniilor”.

abonare newsletter