Sport

Pandurii și Petrolul, anchetate de UEFA!

Şase formații, printre care Pandurii şi Petrolul, sunt anchetate de camera de investigaţii a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) din cadrul UEFA, o decizie în privinţa lor urmând să fie luată înainte de finalul anului.

Sursa foto: uefa.com Sursa foto: uefa.com

CFCB a solicitat iniţial ca 31 de cluburi participante în acest sezon în cupele europene să ofere informaţii suplimentare privind situaţia restanţelor faţă de grupări, angajaţi şi/sau autorităţi, până la 30 septembrie. În cazul formațiilor Astra Giurgiu, Metalug Doneţk, Hajduk Split (Croaţia), HSK Zrinjski (Bosnia-Herţegovina), Skonto (Letonia) şi Trabzonspor (Turcia), primele erau suspendate temporar din considerente legate de fair-play-ul financiar, din data de 20 septembrie, însă acum sumele au fost deblocate.

„După investigaţii suplimentare şi în baza unor noi informaţii şi dovezi furnizate de cluburi, camera de investigaţii a CFCB a decis să închidă cazurile a 25 de cluburi şi a renunţat la măsura de suspendare a primelor celor şase cluburi vizate de hotărârea anterioară”, menţionează UEFA, conform Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter