Sport

Grecii vor victoria și la București: “Vom da totul ca să ne calificăm”

Învingători la Atena cu 3-1, elenii vor să triumfe și la București.

Coșmarul României, Kostas Mitroglou, i-a avertizat deja pe "tricolori" că reprezentativa elenă va face tot posibilul să-și asigure un loc la CM din Brazilia. “Visăm să participăm la Cupa Mondială din Brazilia şi vom da totul pe teren la Bucureşti”, a afirmat atacantul lui Olympiakos Pireu, conform uefa.com. ”Ţelul nostru este să câştigăm din nou. Ne aşteptăm ca românii să pună presiune chiar din start, să încerce să marcheze şi mai au şi sprijinul fanilor. Îi respectăm, dar nu ne temem”, a completat Katsouranis, care va lipsi mâine din cauza cumului de cartonașe galbene.

România a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014.


Pentru “tricolori” a marcat Stancu ('19), iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ('14, '67) şi Salpingidis ('20).

Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.

abonare newsletter