Sport

“Studenții” au picat examenul din Trivale

“U” BT Mobitelco a cedat sâmbătă pe terenul lui BCM U Pitești, scor 76-93 (13-27, 15-14, 18-22, 31-29).

Formația pregătită de Dorin Pintea a făcut primul pas greșit după trei etape de invincibilitate. “Studenții” au pierdut umilitor în fața ocupantei locului opt în Liga Națională, BCM U Pitești, echipă care s-a impus la o diferență de 17 puncte.

Argeșenii au început în forță partida, conducând la 14 lungimi după primul sfert. Clujenii au mai redus din handicap în sfertul al doilea, dar tot echipa gazdă a plecat la vestiare cu un avantaj liniștitor, de 13 puncte (41-28). Piteștenii s-au aflat la cârma jocului și după ieșirea de la vestiare, astfel că victoria nu avea cum să le scape din mână.


Cel mai bun om al oaspeților a fost din nou Josh Sparks, autor a 32 de puncte, 9 recuperări și trei pase decisive. Acesta a fost urmat de Silvășan 18p (2 recuperări, 2 pase decisive), Hargrove 13p, Kuburovic 4p, Pogăcean 4p (4 recuperpri), Medvedj 3p (1 recuperare, 4 pase decisive) și  Lalovic 2p. “A fost un duș rece pentru noi, am fost dominați la toate capitolele. A fost un meci jucat fără dorința de a câștiga, cu o singură excepție, Josh Sparks, în rest la niciun jucător nu a avut atitudine în joc. Vom viziona meciul și vom analiza această partidă. Îmi pare rău pentru această înfrângere și sperăm să ne revenim cât mai repede”, a declarat Dorin Pintea la finalul partidei de la Pitești.

”U” BT Mobitelco va susține următorul test mâine contra formației Farul Constanța. Partida se va disputa la București, în Arena de Baschet, de la ora 12.00.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter