Sport

Iuliu Mureşan, despre schimbarea de la LPF: După 17 ani se mai simte nevoia şi de o faţă nouă

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, după alegerea lui Gino Iorgulescu la conducerea LPF, că era nevoie de o schimbare la şefia ligii după 17 ani cu Dumitru Dragomir în această funcţie.

"Nu cred că prezenţa lui Ponta a fost decisivă. Eu zic că a fost un vânt de schimbare. După 17 ani se mai simte nevoia şi de o faţă nouă, de speranţe că o să fie mai bine. De multe ori se schimbă stânga cu dreapta din cauza dorinţei oamenilor de mai bine", a spus Mureşan, la Digi Sport.

Iuliu Mureşan a precizat că aşteaptă din partea lui Gino Iorgulescu o serie de schimbări la nivelul comisiilor LPF. "Aştept multe lucruri de la Gino. Aştept nişte schimbări, să nu se mai întâmple asemenea lucruri la nivelul comisiilor, sper să reuşească să aducă un contract de televizare măcar la nivelul celui care a fost, mai mare e greu. Sper să fie mai multă ordine, mai multă disciplină, mai multă rigurozitate şi mai multă seriozitate. Va trebui să dea mai mare atenţie la comisii. Când mă voi întâlni cu el îi voi spune anumite lucruri", a completat Mureşan, scrie Mediafax.


Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.


 

abonare newsletter