Sport

Cupa Ambient 2013 la fotbal a ajuns la finalul ediției a 4-a

Ambient, unul din liderii pieței de materiale de construcții, finisaje și amenajări, a organizat weekendul acesta etapa națională a Cupei Ambient la fotbal pe teren sintetic.

Competiția aflată la cea de a 4-a ediție a strâns la startul etapelor zonale, în jurul centrelor Ambient din țară, peste 70 de echipe reprezentând parteneri, clienți, furnizori, echipe formate din meșteri sau reprezenntanți ai unor instituții locale. Organizarea evenimentului a fost sprijinită de Ceresit, unul dinntre partenerii de termen lung ai Ambient și partener exclusiv al Cupei Ambient 2013.

Cele 10 câștigătoare din Alba-Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj, Deva, Mediaș, Tg Mureș, Rm – Vâlcea și Sibiu s-au întrecut în tr-un spirit colegial de fairplay pentru adjudecarea trofeului pus în joc de organizatori.


Competiția s-a desfășurat  weekendul acesta într-un complex turistic din Florești, în apropierea municipiului Cluj-Napoca, unde pe lângă cele 24 de partide programate au avut loc și activități recreative și surprize oferite de organizatori. După un parcurs dinamic și spectaculos Cupa Ambient a revenit echipei ACI Cluj.

Căpitanul învingătorilor, Daniel Apostol a declarat imediat după terminarea finalei că: „ne-am simțit excelent, apreciem foarte mult relația noastră de parteneriat cu Ambient și cred că astfel de evenimente nu fac decât să ne apropie și să ne ofere satisfacții dincolo de activitățile noastre cotidiene. Ne bucurăm că am cunoscut mulți alți colegi de breaslă din țară și am avut șansa să ne facem noi prieteni și să discutăm de problemele noastre comune”.


Acțiunea face parte din strategia companiei înființate de sibianul Ioan Ciolan în urmă cu 20 de ani, de integrare a Ambientului în activitățile comunitare pe de-o parte și de parteneriat cu clienții, furnizorii și angajații pe de alta.

„Încercăm să aducem laolaltă mediul de afaceri în care ne desfăşurăm activitatea, să evidenţiem valorile companiei: spiritul de competiţie şi fair-play-ul, clădind relaţii durabile cu membrii comunităţilor din care facem parte. Cupa Ambient se doreşte a fi nu doar o competiţie sportivă de amatori ci şi prilejul de a întâlni prieteni vechi sau de a ne face alţii noi, amatori de mişcare şi parteneri de business pe termen lung”, a declarat Peter Grama, manager canal clienți Profesionali al Ambient, la festivitatea de decernare a premiilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter