monitorulcj.ro Menu
Sport

Mutu, neconvocat de noul tehnician al echipei Ajaccio pentru meciul cu Toulouse

Adrian Mutu

Antrenorul Christian Bracconi nu l-a convocat pe atacantul Adrian Mutu pentru primul său meci ca interimar al echipei Ajaccio, cu Toulouse, programat sâmbătă, în deplasare, de la ora 21:00.

Nici fundaşul Ştefan Popescu nu este în lot, însă a revenit după o pauză de trei luni atacantul brazilian Eduardo, informează l'Equipe, preluat de Mediafax.

Lotul convocat de Bracconi este următorul: Ochoa, Sissoko - Hengbart, Bonnart, Perozo, Tonucci, Zubar, Dielna - Pedretti, Pierazzi, Lasne, Mostefa, André, Gonçalves, Tallo - Oliech, Belghazouani, Eduardo.


Directorul academiei de tineret a clubului AC Ajaccio, Christian Bracconi, a fost numit, luni, la conducerea interimară a echipei, după demiterea italianului Fabrizio Ravanelli. Bracconi se va afla la conducerea tehnică cel puţin până la pauza de iarnă, care începe la 23 decembrie, a anunţat preşedintele Alain Orsoni.

Tehnicianul echipei Ajaccio, Fabrizio Ravanelli, a fost demis după înfrângerea înregistrată, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa grupării Valenciennes, în etapa a XII-a a campionatului Franţei.

Etichete: adrian mutu fotbal