Sport

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă de Fiorentina, la Cluj!

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi seară, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 (1-0), de echipa italiană Fiorentina, în etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa şi nu mai are nicio şansă de a accede în faza următoare a competiţiei.

Sursa foto: gsp.ro Sursa foto: gsp.ro

Golul gazdelor a fost marcat de Eric, în minutul 32, cu o foarfecă de la aproximativ 15 metri, după o centrare a lui Buleică.

Fiorentina a egalat prin Matos, în minutul 86, după o centrare a lui Cuadrado, şi a obţinut victoria prin Borja Valero, în minutul 90+2, scrie Mediafax.


În minutul 88, Matos a trimis mingea în poarta echipei Pandurii, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca (Mingote '24) - Unguruşan, Paraskevas, Erico (Mamele '39), Momcilovici - Breeveld, Anton - Buleică, Eric, Distefano (Sipo '86) - Dos Santos. Antrenor: Cristian Pustai.


Fiorentina: Munua - Roncaglia, G. Rodriguez, Compper, Alonso - Cuadrado, Aquilani, Fernandez (Ilicici '65) - Joaquin, Matos, Iakovenko (Borja Valero '46). Antrenor: Vincenzo Montella.

Cartonaşe galbene: Erico '23, Momcilovici '55, Anton '79, Mingote '89 / G. Rodriguez '69, Borja Valero '79


Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Grecia, cu Tasos Sidiropoulos la centru. Sidiropoulos a fost ajutat la cele două linii de Christos Akrivos şi Damianos Efthimiadis. Asistenţi suplimentari au fost Stavros Tritsonis şi Ilias Spathas, iar arbitru de rezervă Gagas Dimitrios.

De asemenea, delegat UEFA a fost spaniolul Jose Luis Lopez Serrano şi observator de arbitri Jean Lemmer, din Luxemburg.


Etapa a cincea a grupei programează, la 28 noiembrie, de la ora 22.05, meciurile Dnepr Dnepropetrovsk - Pandurii Târgu Jiu şi Pacos Ferreira - Fiorentina.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter