Sport

Arbitri din Portugalia şi Serbia la meciurile României cu Grecia

Partidele echipei naţionale a României din deplasare şi de pe teren propriu cu Grecia, din cadrul barajului de calificare la CM 2014, vor fi conduse de brigăzi de arbitri din Portugalia, respectiv Serbia, informează, joi, site-ul oficial al FRF.

Partida tur, programată pe Stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în 15 noiembrie, de la ora 21.45, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia, alcătuită din Pedro Proenca (central), Bertino Cunha Miranda (arbitru asistent), Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (arbitru asistent) şi Nuno Duarte Pereira Gomes (rezervă). Oobservator pentru arbitri a fost desemnat spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, iar observator de joc finlandezul Pertti Alaja, informează Mediafax.

La meciul retur, care se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti, în 19 noiembrie, de la ora 21.00, FIFA a delegat o brigadă din Serbia, care-l va avea la centru pe Milorad Mazici. El va fi ajutat de asistenţii Milovan Ristici şi Dalibor Djurdjevici, şi de rezerva Bosko Jovanetici. Cei patru arbitri vor fi supervizaţi de italianul Alfredo Trentalange (observator pentru arbitri), iar observator de joc din partea FIFA va fi danezul Steen Michael Dahrup.

Ultimele Stiri
abonare newsletter