monitorulcj.ro Menu
Sport

Peste 200 de jandarmi asigură ordinea la meciul CFR - Dinamo

Peste 200 de jandarmi asigură ordinea la meciul CFR - Dinamo

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Dinamo Bucureşti”.

 

 


 

 


 

Partida de fotbal, care va avea loc mâine, 8 noiembrie, începând cu ora 21.30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca, este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele spectatorilor.


Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu o firmă de pază, care va fi prezentă cu 90 de agenți.

Patru suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi 21 suporteri ai echipei „F.C. Dinamo Bucureşti” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. “În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Cluj.