Sport

Alexandru Bourceanu, căpitanul Stelei: Şansele de calificare sunt nule

Căpitanul echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu FC Basel, scor 1-1, că din punctul său de vedere şansele de calificare în 16-imile Ligii Europa sunt nule.

Alexandru Bourceanu, căpitanul Stelei: Şansele de calificare sunt nule Alexandru Bourceanu, căpitanul Stelei: Şansele de calificare sunt nule

"Şansele sunt nule de calificare, golaverajul ne este defavorabil. Trebuie să facem cu patru puncte mai mult decât adversarul sau el să piardă la diferenţe mari, ceea ce e cam greu", a spus Bourceanu, la DigiSport.

Alexandru Bourceanu a afirmat că Steaua nu a câştigat meciul cu FC Basel din cauza lipsei de concentrare la contraatacuri. "E ciudat cum se schimbă totul într-o fracţiune de secundă. E greu de digerat acum. Privind la cald, după ce am marcat rapid, am încercat să-i blocăm să nu încerce pase scurte. Nu am avut clarviziune pe contraatac pentru a încheia meciul. Cred că am făcut o partidă bună şi în multe momente am jucat ce ne-am propus. Din păcate nu am adus cele trei puncte. Am avut o şansă mare azi pe care am ratat-o", a completat Bourceanu, scrie Mediafax.


Bourceanu nu crede că echipele româneşti vor putea obţine performanţe în Liga Campionilor din cauza investiţiilor mici. "La investiţiile care sunt în fotbal şi modul în care se cresc jucătorii, va fi greu să avem un cuvânt greu de spus. Întâlnim adversari de calibru", a subliniat Bourceanu.

Fundaşul Lukasz Szukala a menţionat, la DigiSport, că Steaua a demonstrat că are valoare pentru Liga Campionilor. "Suntem foarte supăraţi, pentru că am avut trei puncte în buzunar. Dacă greşeşti, iei un gol în minutul 90, dar mergem mai departe şi sperăm să câştigăm cu Schalke acasă. Cred că am făcut un meci foarte bun şi merităm să fim în Liga Campionilor, dar am greşit la ultima fază. Matematic şanse de calificare mai există, mai sunt şase puncte şi să vedem ce putem face. Din păcate avem doar două puncte, nu avem patru", a explicat Szukala.


Campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a grupei E a competiţiei. Pentru Steaua a marcat Piovaccari '17, iar pentru FC Basel a înscris Sio '90+1. Steaua se află pe ultimul loc în grupa E, cu două puncte după patru meciuri.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter