Sport

Lucian Bute: Am avut momente proaste, dar acum sunt mai puternic şi mai încrezător. Pe 18 ianuarie îmi voi bucura fanii!

Pugilistul Lucian Bute a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a avut "momente proaste", însă acum este mai puternic şi mai încrezător şi vrea să îşi bucure fanii la 18 ianuarie, cu o victorie în faţa canadianului Jean Pascal, informează presa din Canada.

"Din cauza accidentării, nu puteam să lovesc. Însă de atunci am fost în cantonament în Europa, timp de trei săptămâni, în Pirinei. A fost un antrenament fizic bun. Sunt mulţumit că am şansa să urc în ring la 18 ianuarie. Am mult respect pentru Jean. El a vorbit mult, încă vorbeşte mult, dar pentru mine asta nu este o problemă. Îmi văd de treburile mele. Sunt mereu în sală şi în timp ce el vorbeşte pe reţelele de socializare eu mă antrenez. În 18, îmi voi face datoria. Îmi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sunt mai puternic şi mai încrezător. Sunt conştient ce trebuie să îmbunătăţesc. Vreau să fiu la nivel maxim", a spus Bute.

Jean Pascal a declarat că el nu s-a îndoit nicio clipă ce faptul că Lucian Bute a fost accidentat, aşa cum a notat presa. "Eu am spus doar că principalul motiv al amânării meciului nu a fost mâna sa, având în vedere faptul că avea probleme la mână de câţiva ani", a afirmat Pascal.


Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie 2014, după ce pugilistul român a fost operat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter