Sport

Steaua, egal de 1-1 cu FC Basel

Campioana României a obţinut primul punct în grupa E a Ligii Campionilor.

Steaua, egal de 1-1 cu FC Basel. Sursă foto: www.uefa.com Steaua, egal de 1-1 cu FC Basel. Sursă foto: www.uefa.com

Mijlocaşul Fabian Frei a declarat, marţi seară, că Steaua a meritat să egaleze în meciul cu formaţia sa, FC Basel, scor 1-1, în grupa E a Ligii Campionilor, deoarece a pus multă presiune în ultimele minute ale jocului.

„Cred că Steaua a meritat egalul. Au pus multă presiune în ultimele minute, noi nu am jucat aşa de bine, am făcut prea multe greşeli. Am făcut un meci bun, dar nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimele 20 de minute. Căpitanul echipei, numărul 55 (n.r. - Bourceanu), a fost foarte bun, a dat multe pase, iar la final am făcut schimb de tricouri. A fost foarte prietenos. Avem posibilitatea să trecem mai departe, dar dacă nu vom câştiga acasă, vom lupta pentru locul trei. Dar, ne vom asigura ca Steaua să nu câştige”, a spus Frei.


Steaua a scos primul punct

Campioana României, Steaua Bucureşti, a obţinut primul punct în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut în faţa echipei elveţiene FC Basel, în etapa a treia.

Golurile au fost marcate de Diaz '48 pentru Basel şi Tatu '88 pentru Steaua.


0-1: Latovlevici a greşit o pasă, Streller a interceptat, i-a pasat lui Diaz, care a înscris cu un şut din prima de la circa 22 de metri sub transversală.

1-1: Popa a centrat de pe partea dreaptă, iar Tatu a reluat din 7 metri la colţul scurt.


Echipele

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip '59) - Popa, Stanciu (Tatu '55), Tănase - Piovaccari (Kapetanos '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Safari (Xhaka '68) - Diaz, Serey Die (Ajeti '87), F. Frei - Salah, Streller (Elneny '74), Stocker. Antrenor: Murat Yakin.


Cartonaşe galbene: Georgievski '65, Szukala '79 / Schar '19, Voser '23.

„No to racism!”

În timpul intonării imnului Ligii Campionilor, un fanion cu mesajul „No to racism” a trecut pe la fiecare jucător de la cele două echipe, precum şi pe la brigada de arbitri.


Jucătorul stelist Tatu a fost fluierat şi huiduit la intrarea în teren, în minutul 55, în locul lui Stanciu.

La partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter