Sport

Primul meci acasă pentru baschetbaliști

„U“ BT Mobitelco va întâlni miercuri formația Energia Rovinari, în primul meci de pe teren propriu din actuala stagiune a Ligii Naționale.

Elevii lui Dorin Pintea au fost învinși în prima etapă, în deplasare la CSM Oradea, iar acum își doresc o victorie în fața suporterilor clujeni.
„U“ BT Mobitelco a început campionatul cu un insucces, fiind învinsă la Oradea, cu 68-76. Clujeanul Hargrove a fost însă cel mai bun om al meciului. Baschetbaliștii clujeni au făcut o partidă destul de bună, însă au ratat mult sub panou și au fost lispiți de aportul căpitanului Mihai Silvășan, care a suferit o accidentare ușoară la genunchi, în prezent fiind recuperat.
Dorin Pintea, antrenorul formației clujene, crede că elevii săi vor avea o partidă dificilă cu Energia Rovinari, chiar dacă joacă în fața propriilor suporteri. Gorjenii sunt o echipă în plin avânt și în mare formă. Energia a eliminat în primul tur al Cupei României, surprinzător, pe Gaz Metan Mediaș, deținătoarea trofeului, iar în prima etapă a campionatului s-a impus la Chiajna. „Ne așteaptă primul meci pe teren propriu. Va fi un meci foarte greu, în fața unei echipe puternice, care se bazează pe un joc foarte rapid și atletic al celor trei americani, Darby, Watson, Troupe și pe un joc consistent sub panou al lui Djapa și Kakaroudis. Toate meciurile din acest campionat vor fi dificile. Valorile sunt foarte apropiate, probabil doar echipa din Constanța este mai slabă“, a spus Dorin Pintea. Tehnicianul clujenilor a mai menționat că „într-o echipă există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, dar este foarte important ca diferența dintre urcuș și coborâș să fie cât mai mică“.

Meciul dintre „U“ BT Mobitelco și Energia Rovinari se va disputa miercuri, de la ora 19 și nu va fi televizat. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare astăzi și pot fi achiziționate de la casieriile Sălii Sporturilor "Horia Demian", între orele 14-18, iar mâine între orele 16-19.

Ultimele Stiri
abonare newsletter