Sport

Universitatea joacă la Botoșani

„Studenții“ caută prima victorie în fieful unei nou-promovate, FC Botoșani, revelația Ligii 1.

Universitatea Cluj se află într-o situație dificilă. Formația clujeană are doar 3 puncte în clasamentul Ligii 1, după 9 meciuri. „Șepcile roșii“ au avut un start foarte slab de campionat, iar antrenorul Ionel Ganea a fost demis, echipa fiind pregătită în ultima săptămână de Gică Barbu, antrenorul secund, care a preluat temporar frâiele echipei.
Noul „principal“ al „studenților“ recunoaște că elevii săi sunt cu moralul la pământ, dar speră ca echipa să obțină un rezultat pozitiv la Botoșani. „Jucătorii sunt cu moralul la pământ, e normal să fie așa, deoarece au trecut 9 etape și nu au câștigat niciun meci. Am încercat să schimbăm starea de spirit, și sper ca acest lucru să se vadă la Botoșani. Nu ne putem aștepta la minuni, pentru că nu pot să schimb totul în 4 zile“, a spus Barbu, conform Radio Cluj.
Universitatea Cluj se află pe locul 17 în clasamentul Ligii 1, cu doar 3 puncte, în timp ce FC Botoșani este revelația campionatului. Nou-promovata are 18 p și este pe locul 4. Moldovenii au suferit o singură înfrângere în acest sezon, 1-2 cu Steaua.

Meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Cluj se va disputa astăzi, de la ora 16 și va fi transmis în direct de Dolce Sport 1. Partida va fi arbitrată de bucureșteanul Radu Petrescu, care va fi ajutat de tușierii Aurel Oniță din Constanța și Vladimir Urzică din Piatra Neamț.

Ultimele Stiri
abonare newsletter