Sport

Debut cu stângul pentru "U" BT Mobitelco

"U" BT Mobitelco a fost învinsă la Oradea, într-un meci din prima etapă a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Partida de la Oradea dintre CSM şi "U" Mobitelco a fost una destul de echilibrată, neînregistrându-se diferenţe mari de scor. Gazdele au câştigat primele două sferturi, intrând la pauză cu un avantaj de şapte puncte, 39-32. Clujenii au revenit în sfertul trei, însă orădenii au fost mai proaspeţi pe final, reuşind să se impună în cele din urmă cu 76-68.
De la "U" BT Mobitelco a lipsit căpitanul Mihai Silvăşan, care a suferit o accidentare la genunchi, iar medicii au recomandat ca el să nu joace la Oradea. Dorin Pintea, antrenorul clujenilor, a recunoscut că elevii săi puteau gestiona mai bine meciul. "Felicit echipa gazdă pentru victorie, au fost mai lucizi pe final. Silvăşan nu a jucat astăzi pentru că s-a accidentat la genunchi la ultimul antrenament de la Cluj. Medicii ne-au recomandat să nu îl folosim, sperăm să fie apt la meciul următor. Cred că Oradea a avut mai mult noroc pe final, la aruncările de trei puncte, în timp ce noi nu am luat cele mai bune decizii. Am avut procentaje slăbuţe sub panou, cred ca s-a simţit lipsa lui Silvăşan", a spus tehnicianul de la "U" BT Mobitelco.
De cealaltă parte, Cristian Achim, antrenorul de la CSM Oradea, a declarat că meciul a fost unul complicat, dar este bucuros pentru succesul echipei sale, mai ales pentru că are un program dificil în primele etape. "A fost un meci foarte dificil, complicat, exact cum mă aşteptam să fie. Clujul este o echipă foarte bună. A fost un meci frumos pentru public, prin prisma echilibrului, dar mai puţin frumos pentru mine. Rezultatul este foarte important, pentru că avem un program dificil şi puteam avea probleme dacă începeam cu stângul", a declarat Achim, la finalul partidei.

În etapa următoare, "U" BT Mobitelco va primi vizita formaţiei Energia Rovinari, miercuri, 9 octombrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter