Sport

Suporterii cer demisia lui Ganea

Universitatea Cluj a fost eliminată din Cupa României de Ripensia Timișoara, echipă din liga a 5-a, iar suporterii cer demisia antrenorului.

„Șepcile roșii“ au avut un start foarte slab de campionat, acumulând doar două puncte în opt meciuri. „Studenții“ lui Ganea nu au reușit să câștige nici măcar în fața unei echipe de liga a cincea, Ripensia Timișoara! Bănățenii au deschis scorul destul de repede, în minutul 13 și și-au dublata avantajul câteva minute mai târziu.

Această serie de nouă meciuri oficiale fără victorie a stârnit furia suporterilor, care au cerut demisia antrenorului Ionel Ganea, pe diferite site-uri de socializare și pe ucluj.ro, site-ul fanilor Universității. Tehnicianul clujean a recunoscut că echipa sa a jucat foarte slab la Timișoara și își reproșează faptul că a folosit mai mulți juniori.


„Ripensia a câştigat meritat, pe greşelile noastre. Le-am oferit o şansă mai multor tineri din lot dar m-am înşelat, din păcate. Nu este ruşinos, e foarte ruşinos. Pentru o echipă de Liga 1 e foarte ruşinos! M-a interesat acest joc, dar am menajat câţiva jucători de bază. O echipă care şi-a dorit victoria mai mult ca noi, a meritat victoria. Dacă au câştigat, înseamnă că sunt mai mai buni ca noi“, a spus Ganea după înfrângerea cu Ripensia, conform sporttim.ro.

Universitatea va juca următorul meci oficial vineri, pe teren propriu, împotriva nou-promovatei Săgeata Năvodari. Este de așteptat ca la această partidă suporterii să ceară și mai vehement demisia lui Ganea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter