Sport

Revenit la Steaua, Kapetanos consideră că s-a întors ''acasă la echipa pe care o iubesc''

Atacantul grec Pantelis Kapetanos, revenit la Steaua, după ce a evoluat timp de doi ani la CFR Cluj, a declarat, marţi, într-un interviu acordat site-ului clubului Steaua, că s-a întors ''acasă''.

''M-am întors acasă, la echipa pe care o iubesc şi alături de care am trăit foarte multe satisfacţii în anii care au trecut. Am venit pentru că aveam o mare insatisfacţie. În perioada precedentă în care am fost la Steaua, am înscris multe goluri şi am fost apreciat, dar nu am reuşit să iau măcar un trofeu cu această echipă. Îmi doresc foarte mult să câştig titlul de campion cu Steaua şi să iau şi Cupa României. Ar fi cea mai mare realizare pentru mine. Este visul meu'', a declarat Kapetanos, care a efectuat deja primul antrenament alături de ''roş-albaştri''.

Internaţionalul grec consideră că e un jucător ''matur, mai puternic şi mai experimentat'', faţă de prima sa experienţă la Steaua. Kapetanos s-a arătat bucuros pentru faptul că va avea şansa de a lucra ''cu un staff tehnic extraordinar, precum cel al Stelei'', care îl va ajuta să aibă evoluţii bune. ''Am mare încredere în aceasta echipă, care este făcută pentru a cuceri trofee'', a subliniat grecul.


Kapetanos a mărturisit că pentru el ''cel mai important este să câştige trofee cu Steaua. Pentru asta am venit, să devin campion. UEFA Champions League este competiţia cu cele mai bune echipe din Europa şi cu toţii ne dorim să ne calificăm în 'primăvara europeană', dar va trebui să fim modeşti şi să muncim extraordinar. Nimic nu este uşor în fotbal, iar grupul de aici contează enorm în obţinerea de performanţe''.

Pantelis Kapetanos nu promite să dea un anumit număr de goluri pentru Steaua, dar promite că va da totul pentru echipă şi pentru ''suporterii minunaţi'' ai Stelei şi nu va juca pentru el. ''Când am intrat pe terenul central din Ghencea, m-au cuprins amintirile şi mi-am adus aminte ce înseamnă să dai gol în faţa suporterilor Stelei. Este un sentiment superb. Dacă ei vor umple stadionul aşa cum au făcut-o la toate meciurile din ultimii ani, vom câştiga tot ce poate fi câştigat!'', a conchis Kapetanos.


Kapetanos (30 ani) a fost transferat de la CFR Cluj, el revenind după o perioadă de 2 ani şi 8 luni la gruparea din Ghencea, unde a mai evoluat în perioada 2008-2011 (32 de goluri în 65 de partide). La CFR a câştigat titlul de campion în 2012 şi a participat în Champions League, unde a înscris 3 goluri în 10 partide. Kapetanos va purta la Steaua tricoul cu numărul 35.

Ultimele Stiri
abonare newsletter