Sport

CFR, la a patra încercare

CFR Cluj primește vizita formației Viitorul Constanța. „Feroviarii“ încearcă să obțină prima victorie din acest sezon. Formaţia clujeană are un start ratat de campionat, dar o victorie în fața Viitorului ar putea schimba lucrurile în Gruia.

Înfrângerea de la Vaslui, 0-4, a tulburat apele în Gruia. Mircea Rednic nu l-a inclus în lot pentru meciul cu Viitorul chiar pe căpitanul Cadu, care a avut o prestație mai mult decât modestă în meciul din Moldova. Pe lângă Cadu, Rednic i-a lăsat în afara lotului și pe portarul Eduard Stăncioiu și pe mijlocașul Damjan Djokovic.

„E opțiunea antrenorului, el trebuie să o explice, dacă dorește. Cereți-i dînsului explicații. Mie nu trebuie să-mi spună nimic, antrenorul e liber să-și facă echipa așa cum crede de cuviință“, a spus Cadu, conform stiridesport.ro. Antrenorul din Gruia l-a convocat în schimb pe Pantelis Kapetanos, exclus din lot înaintea deplasării de la Vaslui.


Mircea Rednic a declarat după dezastrul de la Vaslui că nu își face probleme în privința postului său: „După meciul cu Viitorul discutăm dacă postul meu este în pericol“. Un motiv de îngrijorare pentru „Puriu“ ar trebui să fie atitudinea finanțatorului Arpad Paszkany. Acesta a declarat că nu se pune problema înlocuirii antrenorului, însă este de notorietate faptul că la scurt timp după ce oficialii din Gruia fac asemenea declarații, apar schimbări pe banca tehnică.

Anghel: „Meci greu“

De cealaltă parte, Viitorul Constanța nu a avut nici ea un start foarte bun de campionat. Dobrogenii au reușit o remiză cu Rapid, 1-1 chiar în Giulești, însă acest rezultat ar putea fi anulat dacă bucureștenii vor fi excluși din Liga 1, au obținut o remiză și cu Dinamo, 0-0 și au fost învinși de Astra Giurgiu, 0-4.


Cătălin Anghel, antrenorul Viitorului, a declarat înainte de plecarea spre Cluj că are încredere că elevii săi pot obține un rezultat bun în Gruia. „Este un meci greu, joci cu CFR Cluj, fosta campioană a României. Cred că putem să facem un rezultat bun, am încredere în jucătorii mei“, a declarat Anghel la Dolce Sport.

Partida dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța se va disputa sâmbătă, 10 august, de la ora 21.30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmis în direct de Dolce Sport 1. În sezonul trecut, dobrogenii s-au impus în Gruia cu 1-0, însă clujenii și-au luat revanșa la malul mării, unde au învins cu 2-0.

abonare newsletter