monitorulcj.ro Menu
Sport

Kapetanos, în atenția Stelei

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formației Steaua, a declarat că în momentul în care atacantul formaţiei CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, se va despărţi de gruparea ardeleană, oficialii campioanei României îl vor contacta pentru un transfer.

Pantelis Kapetanos

Pantelis Kapetanos a fost anunţat de conducerea clubului CFR Cluj că se poate transfera la orice echipă. Acest fapt vine în urma relației tensionate pe care atacantul grec o are cu Mircea Rednic, noul antrenor al echipei din Gruia. Elenul a mai evoluat la Steaua în perioada 2008-2011, când a marcat 33 de goluri în 87 de apariții. În tricoul CFR-ului, Kapetanos a marcat 22 de goluri în 62 de meciuri.
„Din informaţiile pe care le am, Kapteanos nu s-a despărţit de CFR, dar când vom fi siguri, oamenii din club se vor ocupa de asta. E un jucător pe care noi o să-l contactăm când va deveni liber de contract“, a spus Reghecampf. Antrenorul Stelei a mai precizat că nu se pune problema unui schimb de jucători între formația din Ghencea și CFR Cluj, după ce presa a vehiculat că Mihai Costea ar putea fi cedat în Gruia în locul lui Kapetanos. „Mihai Costea e jucătorul Stelei şi se antrenează cu un preparator fizic. Îmi pare rău de acea reacţie, pentru că mi-am dorit foarte mult să rămână în lot. Nu va exista un schimb Mihai Costea – Kapetanos“, a completat Reghecampf.