monitorulcj.ro Menu
Sport

Un suporter al echipei Vitesse Arnhem a murit la Ploieşti

Un suporter al echipei Vitesse Arnhem, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a decedat, joi după-amiază, la Ploieşti, în zona unei terase unde consumase alcool împreună cu alţi susţinători ai formaţiei olandeze, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţi ai Poliţiei Române.

Jucători ai echipei Vitesse Arnhem

Potrivit surselor citate, bărbatul suferea de epilepsie, fiind cunoscut cu probleme medicale de mai multă vreme. Acestuia i s-a făcut rău după ce a băut la o terasă din Ploieşti. Prietenii acestuia au chemat ambulanţa, însă medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului nu au reuşit să îl resusciteze.

Potrivit directorului medical al Serviciului de ambulanţă judeţean Prahova, Mădălin Ipatie, medicii de la ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, joi după- amiază, pentru a acorda asistenţă unui bărbat cu vârsta de aproximativ 40 de ani, cetăţean olandez, căruia i s-a făcut rău în timp ce se afla la o terasă în centrul Ploieştului.


Echipajul medical a constatat că bărbatul se afla în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. După 45 de minute în care medicii au încercat să-l resusciteze fără succes, l-au transportat la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului judeţean din Ploieşti, unde manevrele de resuscitare au continuat înc 15 minute, însă fără inima bărbatului nu a repornit, medicii de la spital declarând decesul.

Meciul Petrolul Ploieşti - Vitesse Arnhem s-a disputat joi, de la ora 19, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.


Purtătorul de cuvânt al clubului petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a declarat că la partida de joi de la 19, de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, au asistat aproximativ 30 de suporteri olandezi. Pentru acest meci s-au vândut aproximativ 13.000 de bilete.