monitorulcj.ro Menu
Sport

Rapid rămâne în Liga 1

Rapid a câștigat barajul de supraviețuire, 2-1 după prelungiri cu Concordia Chiajna și va evolua în continuare în Liga 1.

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, într-un meci de baraj pentru obţinerea dreptului de participare în ediţia 2013/2014 a Ligii I, în care au fost eliminaţi cinci jucători.
Golurile au fost marcate de Al. Coman '83 şi Ioniţă '91 pentru Rapid, respectiv Florea '32 pentru Concordia. Concordia Chiajna a deschis scorul după o acţiune personală a lui Daniel Florea, care după ce i-a driblat pe Voicu şi Abrudan, a înscris cu un şut de la opt metri, la colţul scurt sub transversală. Rapid a egalat prin Roman, care a trimis mingea în poartă cu un şutde la 11 metri lateral dreapta. Ioniţă a înscris pentru 2-1 cu un şut de la 16 metri în stânga lui Cobrea, după o pasă de la Dică, de pe dreapta.

Pancu: „A fost cel mai important meci de după Revoluție!“


Atacantul Daniel Pancu a declarat sâmbătă seară, după victoria din barajul cu Concordia Chiajna, scor 2-1, că la acest joc el şi colegii săi au avut parte "de ajutor divin" şi că pentru Rapid a fost "cel mai important meci de după revoluţie".
"A fost foarte frumos şi foarte greu. Dumnezeu a fost de partea noastră. S-a văzut în prima repriză că nu avem pregătire şi ritm. Chiajna putea înscrie de 4-5 ori în prima repriză, dar am avut parte de ajutor divin. La pauză, puţini mai credeau că putem reveni. A fost cel mai important meci al Rapidului de după Revoluţie. Prima (de 2.000 de euro) este o primă simbolică pentru mine. Trebuia să fie mai mare, pentru că a fost un meci de 2 milioane de euro din câte am înţeles. Acum avem o săptămână să ne pregătim pentru Liga I. Numai în pielea lui Marian Rada nu vreau să fiu, pentru că avem două deplasări, la Vaslui şi în Ghencea. Nu regret niciun jucător care pleacă de la Rapid, pentru că toţi cei care am jucat în retur am fost nişte eroi", a spus Pancu.