Sport

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, respinge acuzaţiile aduse de DNA

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/21/mircea sandu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a respins, din nou, vineri, într-o conferinţă de presă, acuzaţiile aduse de DNA pentru dezafilierea Universităţii Craiova, potrivit Agerpres.ro. </strong></p>

 


''FRF şi LPF resping cu fermitate toate acuzaţiile aduse de clubul Universitatea Craiova, care a sesizat DNA. Am încredere în justiţie că va confirma sancţiunea dictată de FRF împotriva clubului Universitatea. Poate DNA nu a înţeles spiritul regulamentului. Universitatea a fost exclusă pentru că nu a respectat jurisdicţia TAS şi s-a adresat direct instanţelor civile. Dacă Mititelu mergea la TAS şi apoi mergea în civil, în cazul unui răspuns nefavorabil, nu era nicio problemă. O să încercăm să lămurim instanţa'', a declarat Mircea Sandu.

''E absurd să spui că Statutul FRF nu era legal, după ce Universitatea a acceptat să-l respecte. E absurd să spui că am influenţat membrii Comitetului Executiv. Am insistat ca fiecare să voteze cum doreşte, se poate vedea în stenogramă. Au fost 10 voturi pentru excludere şi 2 împotrivă'', a adăugat şeful FRF.

Mircea Sandu a mai spus că s-ar bucura ca Universitatea să se înscrie în Liga a II-a şi că nu va candida anul viitor nici la şefia FRF, nici la cea a LPF.

Sandu militează pentru o o competiţie în format restrâns, pentru ca sumele din drepturile TV ce revin cluburilor să fie mai mari, bugetele echipelor mai puternice.

abonare newsletter