Sport

Paszkany vrea un partener pentru CFR

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/20/arpad-paszkany.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Arpad Paszkany, principalul finanțator al clubului CFR Cluj, ar dori să vândă gruparea din Gruia sau măcar o parte din acțiunile pe care le deține.</strong></p>

Conform unui interviu acordat site-ului www.insideworldfootball.com, Arpad Paszkany își dorește să vândă gruparea CFR Cluj sau măcar o parte din acțiunile pe care le deține la această formație.

Finanțatorul „feroviarilor“ își dorește ca echipa sa să înregistreze performanțe și mai mari decât în ultimii ani, dar consideră că de unul singur nu poate finanța mai mult echipa.


„Timp de un deceniu am cheltuit energie, timp şi bani pentru a-mi îndeplini visul. Acum trebuie să fiu realist. Ştiu că nu pot continua singur. Datorită participărilor în competiţiile europene şi câştigurilor din transferuri, avem o afacere profitabilă. Ne-am apropiat de elita europeană, dar acum vrem un loc stabil alături de aceasta. Pentru asta, însă, avem nevoie de susţinere suplimentară“, a declarat Paszkany.

Site-ul menționat mai prezicează că societatea KPMG Sports Advisory caută investitori din China și Orientul Mijlociu interesați să se implice financiar la CFR.