Sport

Stoica rămâne optimist

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/12/07-mihai-stoica.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că are convingerea că membrii Comisiei de Disciplină a UEFA vor face diferenţa între corupţia dovedită din Turcia şi „încercarea lui Gigi Becali a de face ca un meci să se joace corect“. </strong></p>

 


„Cred cu convingere că onor Comisia de Disciplină a UEFA va face diferenţa între corupţia dovedită din Turcia şi încercarea nereuşită de a face ca un meci din campionatul nostru să se joace corect. Aşadar, hateri, nu aveţi deocamdată motive să exultaţi... Mai aveţi de aşteptat decizia comisiei, apoi - dacă e cazul - apelul, TAS“, a notat Stoica.

Acesta a afirmat că indiferent de hotărârea Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA, Steaua va merge mai departe. „Şi încă ceva, indiferent de decizie, să ştiţi că adevăraţii barbaţi rămân şi luptă în orice condiţii. Chiar şi în situaţia - revoltător de nedreaptă şi frustrantă - în care vom fi excluşi, vom merge mai departe! Steaua merită orice sacrificiu!“, a completat Stoica.


UEFA a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a deschis o procedură disciplinară împotriva FC Steaua, iar cazul va fi analizat de Comisia de Control şi Disciplină a forului în data de 21 iunie, federaţia europeană luând în discuţie situaţia campioanei României după decizia ÎCCJ în dosarul „Valiza“.

Cazul va fi analizat de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA în 21 iunie, la Nyon, iar un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

abonare newsletter