Sport

Pacheco i-ar putea „fura“ locul lui Rednic!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/13/pacheco.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Tehnicianul portughez Jaime Pacheco, campion al țării sale cu Boavista Porto, în 2001, susține în presa lusitană că este curtat de CFR Cluj. </strong>


Jaime Pacheco, în vârstă de 54 de ani, a declarat, conform ziarului A Bola, citat de DigiSport, că a fost contactat de CFR Cluj și de o echipă din Israel. „Momentan analizez. Am așteptat să primesc oferte din Portugalia, dar nu a apărut nimc. Am contacte cu echipe din România (n.r. CFR) și Israel, voi merge acolo, pentru că am ambiția și valoarea necesară pentru a reuși. Se pare că portughezii au uitat că sunt antrenor, că exist și sunt aici“, a declarat Pacheco în A Bola.
Arpad Paszkany, finanțatorul CFR-ului, a declarat luni seara că Mircea Rednic va fi noul antrenor al grupării din Gruia, acesta urmând să semneze vineri un contract pe un an, cu opțiune de prelungire. „Puriul“ ar fi acceptat și clauza conform căreia poate fi demis oricând fără a primi despăgubiri, doar salariul la zi.

abonare newsletter