Sport

Mihai Cozma s-a întors la Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/05/mihai cozma.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Rugbystul Mihai Cozma s-a întors la Universitatea Cluj, după un sezon petrecut la Dinamo București. </strong>


Echipa de rugby Universitatea Cluj a perfectat transferul unui fost „student“, aripa Mihai Cozma. Acesta a fost finalist la Campionatul Național de rugby în 7 alături de formația bucureșteană, iar la nivel internațional a obținut locul patru la Campionatul Mondial U-20 și locul 8 la Campionatul Mondial Universitar.
„Este un jucător foarte valoros, sperăm să ajute echipa și să ne confirme așteptările“, a declarat Lorin Cantor, managerul rugbyștilor clujeni.
„M-am întors la Universitatea pentru că văd o echipă de viitor, unde tinerii jucători pot crește ca valoare. În plus, este echipa unde m-am format ca jucător profesionist. Am încredere în noii antrenori și în noua conducere“, a spus Cozma, în vârstă de 23 de ani.
Universitatea Cluj s-a reunit în 4 iunie și a început preăgtirile pentru partea a doua a campionatului. Super Liga CEC Bank se va relua în luna iulie.