Sport

„Feroviarii“, cu gândul la finala Cupei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/rober maah.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Jucătorii de la CFR sunt concentrați înainte de finala Cupei României, unde vor juca împotriva Petrolului, sâmbătă, pe Arena Națională.</strong>

Mario Felgueiras, portarul echipei din Gruia, a declarat că victoria din derby-ul cu Universitatea le dă încredere „feroviarilor“. „Bine că am terminat campionatul cu o victorie, acest lucru ne dă încredere. Este foarte important, ne dă moral înainte de finală și aveam nevoie de acest lucru, pentru că va fi un meci foarte greu. Cei de la Petrolul își doresc și ei Cupa României, dar noi ne dorim și mai mult, vrem să evoluăm în Europa League“, a declarat Mario Felgueiras, portarul „feroviarilor“, după meciul cu Universitatea.

„Finala e foarte importantă pentru noi, vrem să jucăm în Europa în sezonul urmpătăr. Va fi un meci greu, trebuie să ne pregătim bine și să fim calmi“, a declarat și Robert Maah, autorul triplei prin care CFR a învins Universitatea cu 3-1.

abonare newsletter