Sport

CFR s-a impus cu 3-1 în derby-ul Clujului

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/30/cfr - u cluj m 10.jpg" border="0" align="right" />CFR Cluj a învins cu 3-1, pe Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru ultima etapă a Ligii 1. Atacantul francez Robert Maah a reuşit primul său "hattrick" în Liga 1.</strong>

Golurile partidei au fost înscrise de Maah '7, '80 şi '86, respectiv Szekely '65. Acelaşi scor s-a înregistrat şi în sezonul trecut în meciul din Gruia dintre cele două echipe.

1-0, minutul 7: CFR a deschis scorul prin Robert Maah, care a reluat cu o lovitură de cap din şase metri o centrare venită din corner de la Ciprian Deac.
1-1, minutul 65: Tony i-a pasat de pe linia de fund lui Janos Szekely, care din 12 metri, poziţie centrală, a şutat la colţul lung.
2-1, minutul 80: Robert Maah a făcut un "un-doi" cu Pantelis Kapetanos şi a înscris cu un şut de la 14 metri în dreapta lui Moldovan.
3-1, minutul 86: Robert Maah a reuşit "tripla" cu un şut de la 13 metri sub transversală.


în urma acestui rezultat, CFR Cluj a terminat campionatul pe locul 8, cu 49 de puncte. Universitatea Cluj a rămas pe locul 12, cu 38 p, dar poate fi depaşită de Viitorul Constanta, în cazul în care dobrogenii câştigă meciul de acasă cu CS Turnu Severin.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu (Maftei '15), Piccolo, Camora - Sare, Vaas (Sepsi '46) - Deac, Rui Pedro, Hora (Kapetanos '74) - Maah. Antrenor: Eugen Trică.
Universitatea Cluj: Moldovan - Takacs (Raţiu '66), Ninu, Szilagyi, Mendy - Bucşă, Muzac - Buleică, Hidişan (Ad. Popa II '46), Borza (Szekely '46) - Tony. Antrenor: Ionel Ganea.

abonare newsletter