Sport

Astra – CFR, episodul doi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/24/astra cfr.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Astra și CFR se vor întâlni duminică în campionat, de la ora 21:30, după ce miercuri au jucat, tot la Giurgiu, în Cupa României.

„Feroviarii“ au un ascendent moral după victoria cu 2-0 din Cupă, însă meciul are miză doar pentru Astra. Un eventual succes al giurgiuvenilor le-ar spori considerabil șansele să încheie campionatul pe locul doi, pentru care se luptă cu Petrolul Ploiești și Pandurii Târgu Jiu. Astra este deocamdată pe poziția a treia, cu 58 de puncte, la fel ca și Petrolul, care are însă golaveraj mai slab, în timp ce gorjenii sunt pe locul secund, cu 59 p.


Formația de la malul Dunării a dominat jocul din Cupa României, însă CFR a fost echipa mai pragmatică, reușind să se apare foarte bine, uneori cu șansă, și să lovească pe contraatac. „Feroviarii“ au marcat prin Ioan Hora și Diogo Valente .

Meciul dintre Astra și CFR se va disputa duminică, pe stadionul Marin Anastasovici, de la ora 21.30 și va fi transmis în direct de DigiSport 1. În tur, Astra s-a impus în Gruia cu 2-0, prin reușitele semnate de Budescu și Ivanovski.

abonare newsletter